Thursday, January 19, 2012

Sempena birthday saya 15 Januari 2012, saya mahu.....

mengucapkan jutaan terima kasih buat semua yang masih menghargai, mengingati, realize my existence dengan mengucapkan ucapan yg meaningful seperti 'happy birthday', 'selamat hari lahir/jadi', even 'hb'. Wpun pendek, itu semua bermakna sangat² tau.. Rase dekat je dgn org yg wish tu dan buat saya gembira tak kepalang. Wah.



Thanks kepada semua yg wish :

1) Mostly kat wall Facebook
2) Message Facebook
3) SMS
4) iMessage
5) Viber
6) MMS
7) Call
8) Face to face
+ mana mana channel dan talian hayat yg ada

20% from whole value

Finally dah selamat reply satu-satu. Ambik masa jugak lah kan nak reply setiap satu wall post sebab sangat berterima kasih. Taknak lah reply copy paste je ucapan yg sama sebab bg saya, org dah wish tu kite kene lah berterima kasih lebih sikit.... :D Bukan selalu orang nak bertegur sapa ngan kite nie... Thanks all.




Special thanks untuk semua yg berkorban celebrate walaupun tak di suruh. Terharu sangat :

(Yang ni taknak list ikut nombor sbb semua eksklusif dan semuanya sy prioritize)

- Housemates yg bertungkus lumus hadiahkan glossy choc cheese cake bertatahkan macaron yg sedap ni..
- Family yang tak putus-putus bagi kasih sayang  + bagi tuuuuut dan rabito, bawak pergi klinik, jaga saya time saya terhuyung hayang nak pengsan minggu ni sobs. Bagi itu ini semua yang terbaik tanpa di request. Waaaaa terharunyeeeeee
- Whom it may concern yg belanja makan makanan 1st class.
- People yang bagi gifts
 



Serius terharu sbb sy tak mengharapkan apa-apa celebration sebab sy takut menyusahkan orang.... huhu. Kalau boleh masa hari jadi, nak duk senyap2 je dalam rumah. Boleh ke? To those yg x listed in any categories kat atas ni, takde masalah :):) Seriously takde masalah....Lagipun sekarang musim exam kan? Cumanyaaaa sy risau mereka ni terasa hati dgn saya sampai dendam tak nak bertegur sapa. I am really sorry :) Semoga ukhwah yg sedia ada terjalin tak putus sampai situ je tau. 



Thanks again buat semua yg appreciate my existence dan doakan lah ye kesihatan saya, haritu saya kena intramuscular injection sedas & intravenous injection sedas. Sakit gile IM injection. Kenapa? taknak bagitau dan takkan bagitau. ~___^ Adoii.


10 comments:

Nafisa81 said...

belum terlewat...happy birthday...

Sarazaqea said...

Nafisa81 -
Thank you my dear :)

Ardini Humaira said...

wahhh birthday sara...
semoga dilanjutkan usia.. dipermudahkan segala urusan dan bahagia dunia wal akhirat, amin...

:) kim salam umi

~iNaMoRaTa~ said...

hi sarah....hepi belated birthday!
comey2 sokmo deh~ ;p

Bulan Syurga Firdausi said...

smga pnjg umur murah rzki bjaya dlm bidg yg diceburi :)

Anonymous said...

wahhhh kak sara rajin sungguh eh siap buat list :) nampak nama romlah kat situ :DD number 195.. terharu sgh ..

Romlah doakan kak sara sentiasa sihat ! Nak doa pandai ehm kak sara dh genius . Hihi .. May Allah bless u akak ;)

Mia Lara said...

kenapa kena inject? huuuu awak kena cerita nanti kita call :(

MassoDasuki said...

selamat hari jadi ~

~izan~ said...

alamak..akak sgt2 lmbt.xsangka kita share bulan yg sama..hepi belated besday dear.stay cute n gorgeous sokmo deh!

Sarazaqea said...

Ardinihumaira :
Amin ya robbal alamin... Thanks kak Dini for the wish and of course the duas :) Okey, dah kirim salam lame dah :) Kak Dini pun takecare...k :)


Inamorata :
Thank youuuu so much for the wish my ex-classmate yg comey lotey niii... :)))


Bulan :
Thank you so much for the duas yaaa... Thank you and Amin ya robbal alamin...


Romlah yg Anonymous :
Hehehe. Thank you my dear for the wishes, doa semua tu ye. Hehe gigih Romlah nampak, segigih sy yang menulisnye :ppp Malula hehe


Mia :
Kene inject sebab nak amik darah, syg & tut tut tut (cerita kemudian) hehehe. Rindu awak la Mira. :')


Masso :
Thank you very much :')


Kak Izan Idola :
Thank you kak Izan.. Sronoknye dpt wish drp idola sy ni :)))) senyum sampai telinga. Thanks for the wishes.