Saturday, February 11, 2012

Which one should I play?

I'm in between..... Ehehehe if you're in my shoes kan, which song will you choose? Yang romantik-romantik la sikit, bulan Februari ni haa. Ohoh memain je.. Eh back to the topic, saya sangat keliru nak belajar/main lagu mana. Oh by the way, I play the piano.. jejejejeje.  Tolong pilihkan untuk saya yang mana nak sambung belajar please...................



  • Who Says by Selena Gomez (I play half song ady!) - sambung lagu ni sampai habis...
  • The One That Got Away by Katy Perry (I play 3/4 song ady!) - belajar bridge and I'll complete the song
  • Secrets by One Republic
  • Set Fire To The Rain by Adele
  • Give Your Heart A Break by Demi Lovato
  • It Will Rain by Bruno Mars (I play half song ady!) - sambung je la lagu ni senang...


Tapi dalam hati nak belajar lagu baru no. 4 tu? hmmm :Pp Malas nak sambung lagu yang dah reti main sikit-sikit. Lolllllll.

10 comments:

Tooti the tooth said...

the one that got away.hihihi :)

Safiyya said...

it will rain! it will rain!! :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

home sweet home by motley crue.. lagu tu lg stylo.. ;)

Megat Ikhwan Megat Khas said...

Main laaa lagu raya ke ^_*

Sarazaqea said...

My lovely dentist :
Yay, im about to play it completely my dear... :)


Kak Long my beloved mana <3 :
Yesssss. Yg ni pun nak jugak :) Sbb lagu sweet sob sob :)



Meuzangelo :
Aw, kena carilah lagu tu. Xreti play by ears :)


Megat :
Ahahah. Okey... Tunggu raya dulu k :)

Jαnnαhツ said...

u play piano? i love piano too. yeah, even now i'm trying to get a hold on correct keys of my fav songs. btw i love 'love u like a love song'by s.gomez. hihi

Admin said...

Nice Blog!jom follow blog saya ni pulak jomwayangku.blogspot.com

Sarazaqea said...

Jannah :
Hihi. Betchu are expertER than me. Weehoo. (I xpandai pon actually -_-) Give me 5!!! i like all Selena's songsss too. Even they are like, OMG susahnye, tapi semangat nak main tu ade... :)


Admin :
Thank you. :')

Miss Anis said...

wahh piano pink....

Sarazaqea said...

Miss Anis >
Yesss, i really liked it.... comeylll right darling?