Saturday, April 20, 2013

(REFER NEW UPDATES!) TUDUNG BAWAL DESIGNER GUCCI, LOUIS VUITTON, PRADA

UNTUK UPDATE TERKINI, SILA KLIK LINK INI
ADA GUCCI, LOUIS VUITTON, CHANEL, FENDI, DIOR, BURBERRY



AVAILABILITY TUDUNG (AVAILABLE / HABIS) 
DI UPDATE PADA: 28 JULAI 2013

Assalamualaikum semua :')

Disebabkan most of you email dan PM saya, tanya-tanya 'Bila nak restock tudung bawal designer?' kali ini taraaaaaaaa saya dah restock tudung nya. (Tepuk tangan berjemaah) Kalini, tudung bawal designer lebih berser-seri sebab ada corak baru! Especially yang Gucci™ series. Semua design baru. Untuk yang LV™ kegemaran ramai, ada color baru... Feel free to browse ya ^__^ Harga masih sama macam dulu, tak mencecah puluh-puluh pun. RM18 sahaja. Kalau beli 3 helai ke atas, boleh Free Postage macam biasa. Kalau beli sehelai-dua helai postage ialah sama sahaja RM6 (semenanjung) dan RM9 (sabahsarawak). Semua pembelian akan dibalut dengan gift-wrapper yang comel dan mendapat surat cinta dari saya! ;p Insya Allah saya mesra je boleh tanya-tanya dan servis saya akan uruskan secepat yg mungkin (pos terus lepas payment takmau berlengah).


Ukuran tudung: Sama je macam tudung bawal yg kita pakai hari2x tu cuma dia ada corak.

.
.
.
DESIGN 1: GUCCI™
(LAST UPDATE: 28/7/2013)
Close up Tudung Gucci: Ada tertulis Gucci di satu penjuru tudung. Ada cloth tag GUCCI dikepilkan. Sangat lawa kalau combine pakai serentak dengan beg Gucci yang ada line hijau merah tu jugak :D









SOLD OUT (COLOR: GRAYISH BLACK)

SOLD OUT (COLOR: DARK COCO)

SOLD OUT (COLOR: BLACK AND WHITE)

SOLD OUT (COLOR: COCO)

SOLD OUT (COLOR: GRAY)

SOLD OUT (COLOR: CREAM)

SOLD OUT (COLOR: BLUEJEANS)

SOLD OUT (COLOR: COFFEE)




.

.
.
DESIGN 2: LOUIS VUITTON™
ALL SOLD OUT THANKS LOVELIES :)
(LAST UPDATE: 28/7/2013)
Close up Tudung LV: Ada monogram LV penuh all over scarf. Ada cloth tag LV dikepilkan juga. Lepastu ada corak leopard di setiap penjuru tudung membuatkan pemakai nampak RAWR garang tapi cantik! Cuba gayakan dengan beg LV kamu, confirm omey!

SOLD OUT (COLOR: DARK COCO)

SOLD OUT (COLOR: BEIGE)

SOLD OUT (COLOR: BLACK)


AVAILABLE (COLOR: PINK)
SILA REFER ENTRY INI KLIK SINI












.
.
.
DESIGN 3: LOUIS VUITTON™ CHAIN
ALL SOLD OUT THANKS LOVELIES :)
(LAST UPDATE: 21/7/2013)
Close up Tudung LV: Monogram LV penuh all over scarf tapi yang ni besar sikit dari yang atas. Sikit jer. Ada cloth tag LV dikepilkan juga. Specialnya, ada corak belt dan button. Cuba gayakan dengan spek mata hitam + beg LV kamu yang ada LV LV LV, kalah lah Paris Hilton ;p

























Pilihan warna Tudung LV:
SOLD OUT (COLOR: BLUEJEANS + FUCHSIA)

SOLD OUT (COLOR: BLACK + BROWN)



SOLD OUT (COLOR: BLACK + SILVER)







































.
.
.
DESIGN 4: PRADA™  (New!)
(LAST UPDATE: 13/7/2013)
Close up Tudung Prada: PRADA MILANO yang gah menghiasi keseluruhan tudung Prada. Sangat visible dan classy! Di setiap penjuru tudung, ada corak chain dan monogram Prada yang lebih besar. In my opinion, tudung Prada sangat cantik digayakan dengan baju polos, maybe abaya? jubah hitam? Yes, definitely! Don't forget your sunnies, you will look luxurious!


Pilihan warna Tudung Prada:
AVAILABLE (COLOR: WHITE)
SILA REFER ENTRY INI KLIK SINI


AVAILABLE (COLOR: DARK CHOC)
SILA REFER ENTRY INI KLIK SINI

AVAILABLE (COLOR: CARAMEL)
SILA REFER ENTRY INI KLIK SINI

AVAILABLE (COLOR: BLACK)
SILA REFER ENTRY INI KLIK SINI


AVAILABLE (SILVER)
SILA REFER ENTRY INI KLIK SINI
 
.
.

BERMINAT?
SILA EMAIL KOD TUDUNG YANG DIMINATI, NAMA, ALAMAT, NO TELEFON ANDA LAJU-LAJU KE sarazaqea.secret@gmail.com
 (InsyaAllah akan balas laju-laju jugak sama laju dengan kamu)
Saya akan reply invoice/sebut harga dan advise payment untuk pembayaran secepat mungkin. Kalau setuju boleh teruskan pembelian/kalau tak setuju takpe saya tak paksa beli pun.. 


Teaser Pembungkusan dan Penghantaran
 TANPA CAJ LEBIH
Korang akan dapat parcel feeling-feeling hadiah tau...
+ saya akan bagi surat cinta sikit.. hehe :)
Saya akan pos sebaik sahaja payment dibuat, xkiralah hari apa pon supaya anda dapat cepat tudung.
(Gerenti tak ade cincai-cincai campak masuk dalam plastik pos laju. No No No, itu bukan kerja saya.)

BYEBYEBYE SEMUA. THANKS FOR READING THIS ENTRY

23 comments:

edNA tinynasweet said...

alamak.. xboleh tengokla :-)

Sarazaqea said...

Omeyy tau edNA^^ Terima kasih dtg tengok-tengok :)

Pykaa Pdott said...

Gucci tuh ada lg takk ??

fatinabiha said...

Nak lv05

boni kacak said...

cantik-cantiklah tudung tu..

Zurieka said...

Ika nak kongsi product penjagaan kulit..Jom lawat website ika di
www.zurieka.com

Anonymous said...

Assalammualaikum...sarazaqea, nk tnye...untul LV 08 & LV 06 xde stock lg ke? :|]

Sarazaqea said...

Hai anonymous:
Terima kasih sebab datang blog saya yay :) Yer LV06 dengan LV08 ada baruu je restock semalam..

marina_riz said...

Camne nk order?

lucy ciicy said...

how nk order online?

steeqa amir said...

waa siap bungkus cecomel lagi!Tade lah asyik tengok plastik pos laju je hihi..Btw saya dah follow blog ni..

sakuraariela said...

Assalamualaikum... hai awk... sy suka baca blog awk... nice and keep it update... ^_^

#blogwalking....

noor syaza said...

saya dh mcj kodd tudung yee :) malam ni saya bank in duit . then nk tanye dalam masa berapa hari boleh dapat ye ? hope reply

Anonymous said...

akak Sarazaqea,yg LV02 ada stock lg tak?

Anonymous said...

Ade lg x tudung2 ne..i want to by,how to by and how much?

Sarazaqea said...

MACAMANA NAK ORDER:

Boleh email saya di
sarazaqea.secret@gmail.com

Kat sini kita boleh chit-chatting, saya baik xmakan orang. Kalau bertuah, saya bagi diskaun lagi okey. Jangan segan-segan email saya :) hehehe

adlyana couture said...

Still available ke semuanya dear?

Sarazaqea said...

Hai Adlyana :)
Untuk harini ada :
LV05 (Louis Vuitton Pink)
LV11 (Louis Vuitton Checkers Burnt Orange)
PD01 (Prada White)
PD02 (Prada Dark Chocolate)
PD04 (Prada Black)
GC12 (Gucci Gee Tangerine)
BB06 (Burberry Chain True Orange)

nestra majid said...

Gucci de lagi tak sis

Anonymous said...

assalamualaikum
tudung gucci ada lagi x..

kecik molek said...

Sy nk order bawal corak gucci..cmne?

Anonymous said...

Sy suka sgt tudung Gucci tu..ad lagi x?

hijab said...

It is more on logos design on scarves, should be some flowery or abstract prints.