Monday, April 23, 2012

TUDUNG BAWAL BERCORAK dan TUDUNG BAWAL CHANEL


Assalamualaikum dan haiii semua :)

Pada kali ini, corak yang diketengahkan lebih menjurus kepada animal print, macam Leopard, Snake Skin, Girrafe, Zebra yang sangat eksklusif dan memang sangat elegant!! DAN SANGAT LIMITED EDITION..... (Semua corak ni saya pilih yang lawa-lawa je. yang tak lawa saya tak amik! hehe). Grab cepat-cepat sebab bila dah habis kan, memang kena tunggu lamaaa sangat untuk dapatkan animal print balik.. Oh ya! Dan corak floral semuanya bagi effect muka ayu, innocent dan sweet senang cerita macam orang korea bertudung lah! Alolo.. Jangan tunggu lama-lama. Jommm..




SEMUA SUDAH SOLD OUT TQ!
klik sini (untuk lihat yang masih available) 
RM 15 ONLY 
POS LAJU (+ RM 5) UNTUK 1-2 HELAI
FREE POS LAJU UNTUK 3 HELAI KE ATAS



Corak : Snake Skin + Harimau (Personal Fav!)
Warna : Merah Menyala (Cantik sangat muka nampak putih)
Status :  SOLD OUT
SOLD OUT FISHA
SOLD OUT DAYAH
SOLD OUT AINUL




Corak : Leopard
Warna : Cream (Recommended pakai sunglasses! Nampak classy macam Barbie)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FISHA
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT DAYAH
SOLD OUT MADI
SOLD OUT FIZA



Corak : Zebra
Warna : Turquoise Gelap (Pakai dengan Jeans seriously cantik! Nampak elegant)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FATEEN
SOLD OUT ASZUTIKA
SOLD OUT AINIE
SOLD OUT DAYAH
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT LAILA
SOLD OUT MADI



Corak : Bebunga Montel (Personal Fav!)
Warna : Pink Barbie + Hitam (Match dengan baju plain hitam memang akan jadi center of attraction)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA



  
Corak : Zebra
Warna : Chocolate (Recommended pakai sunglasses jugak nampak stylo habis! Luxurious!)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT ASZUTIKA
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT LAILA




Corak : Leopard + Roses (Personal Fav!)
Warna : Dark Peach; Tomato; Salmon (Buat muka nampak putih, suci dan ayu. Ini serius! hehe)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT AINIE
SOLD OUT AINUL



 

Corak : Giraffe
Warna : Kuning (Match dengan jubah hitam, pakai handbag kuning, kasut kuning phewww!)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FISHA
SOLD OUT FATEEN
SOLD OUT AINUL
SOLD OUT FATIN





Corak : Paisley (Personal Fav!)
Warna : Sweet Pink + Cream (Ya Allah, sape pakai ni, automatik muka innocently sweet, SUKA!)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FATEEN
SOLD OUT ASZUTIKA
SOLD OUT CT ATAH
SOLD OUT LAILA
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT AQILAH




Corak : Leopard (Personal Fav!)
Warna : Pink Barbie (Muka bukan setakat putih tau, siap pink lagi pipi!! Suke sangattt)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT AIDA
SOLD OUT MIS IKA
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT MIEN
SOLD OUT AEN
SOLD OUT MADI




Corak : Bebunga Montel (Personal Fav!)
Warna : Light Coffee + Cream (Pakai dengan baju cream plain, sweet sangat)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT DAYAH 





Corak : Harimau + Leopard (Personal Fav!)
Warna : Brown + Hitam (Combination corak yang eksklusif! Cantik sangat..)
Status : SOLD OUT
SOLD FIDA
SOLD OUT LAILA
SOLD OUT FIZA





TUDUNG BAWAL CHANEL™

Tudung Bawal Chanel™ sangatlah cantik sebab matching semua baju. Pakai je baju hitam ke, choc ke, pink ke, hijau ke, biru ke semua akan matching! Seriously. Yang lagi best, kalau pakai tudung ni, akan menjadi everybody fascinations dan centre of attraction. Sebab ia sangat mewah. Tudung ni ada tag CHANEL™ kat penjuru tudung dan ada tulisan Chanel Chanel kat tepi tudung. U'll definitely look luxurious! Trust me.

RM 18 ONLY 
POS LAJU (+ RM 5) UNTUK 1-2 HELAI
FREE POS LAJU UNTUK 3 HELAI KE ATAS



Warna : Sunkist Orange (Bila pakai, nampak ceria sangat! Lawa.)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA




Warna : Chocolate (Personal Fav! Nothing much to say, AWESOMESTT)
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA



BERMINAT?
EMAIL je nama penuh, alamat, no telefon dan kod tudung ke sarazaqea@gmail.com

Lepas tu, saya akan hantar invoice secepat mungkin :) iaitu total amount yang perlu di bayar termasuk kos penghantaran dan pos terus ke rumah anda without any delay! hehe





APA YANG MENARIK?
Saya sentiasa balut parcel untuk semua macam ni...
 TANPA CAJ LEBIH
Korang akan dapat parcel feeling-feeling hadiah tau... 
+ saya akan bagi surat cinta sikit.. hehe :)
(Gerenti tak ade cincai-cincai campak masuk dalam plastik pos laju. No No No, itu bukan kerja saya.)





























TESTIMONIALS YANG MEMBUATKAN HATI SAYA MELTING
Wheeeeee happy sangat really made my day, thank you my dear friends yang support :)

Friend 1

Friend 2

Friend 3

Friend 4

Friend 5

Friend 6


Aww sungguh terharu.. So, buat sesiapa yang berminat dengan tudung di atas, boleh lah cepat-cepat email saya sebab saya dah tak sabar nak balut hadiah-hadiah untuk kalian semua. Hehehe. 1 design for 1 piece only unless stated. Thank you very much :))


Saturday, April 7, 2012

Wanna give your heart a break :)

video

 Harini try edit video guna App Splice. App ni FREE je, tapi tak seseronok iMovie la. Boleh trim video, add text (tapi font dia limited), what else? boleh choose border, tak boleh add music. Emm, entahlah, untuk biasa-biasa okeylah kalau nak edit video. Hiks.


Anyone pernah install iMovie for mobile? Berbaloi tak?




Don’t wanna break your heart
Wanna give your heart a break
I know you’re scared it’s wrong
Like you might make a mistake
There’s just one life to live
And there’s no time to wait, to waste
So let me give your heart a break, give your heart a break
Let me give your heart a break, your heart a break
Oh yeah, yeah

 

I like this song. How about you :) ? xoxo