Thursday, May 31, 2012

TUDUNG BAWAL BERCORAK (New Batch!) dan TUDUNG BAWAL LOUIS VUITTON, GUCCI, FENDI

Assalamualaikum dan haiii buat semua sekali tak terkecuali :)


Kali ni ada corak hangat (new batch!) untuk Tudung Bawal Bercorak. Maksudnya ialah corak yang belum pernah saya publish sebelum ini. Hehe. Insya Allah servis kali ni akan lebih cepat dan pantas.... One more, corak kali ni juga banyak menampilkan Tudung Bawal Designer (LV, Gucci, Fendi) yang semua sekali saya berkenan. Geram tengok dan comel dipakai. Eksklusif sangat... Like98x.... Enjoy browsing and shopping :)




RM 15 ONLY
NOW
RM 10 ONLY 
(CLEARANCE STOCK) 
POS LAJU (+ RM 5) UNTUK 1-2 HELAI
FREE POS LAJU UNTUK 3 HELAI KE ATAS




Warna : Pink Barbie
 "Muka bukan setakat putih tau, siap pink lagi pipi!! Suke sangattt"
Status : SOLD OUT





Corak : Leopard
Warna : Dark Grey
"Color ni kalau pakai akan nampak seri diva & moden i super like!!! Millenium color"
Status : SOLD OUT





Corak : Leopard
Warna : Chilli Red
"Color yang terlalu teramat cantik bold, menyerlah! Membuatkan muka jadi putih sangat wah gitu"
Status : SOLD OUT





Corak : Harimau + Leopard (Personal Fav!)
Warna : Biru + Hitam 
"Combination corak yang eksklusif! Cantik sangat.."
Status : SOLD OUT
SOLD OUT WAFA




Corak : Zebra
Warna : Chocolate 
"Recommended pakai sunglasses jugak nampak stylo habis! Luxurious!"
Status : SOLD OUT
SOLD OUT WAFA




Corak : Leopard (Personal Fav!)
Warna : Yellow + Brown prints
"Keceriaan berganda! Tudung mencerahkan warna wajah :) hehe, match dgn baju hitam sgt owsem"
Status : SOLD OUT
SOLD OUT HAJAR
SOLD OUT MUSFIRAH
SOLD OUT EMILDA





Corak : Leopard + Chain
Warna : Orange
"Saya rasa cantik bila pakai corak ni dan warna ni ahah. What a statement tapi ini benar :) "
Status : SOLD OUT
SOLD OUT EMILDA




Corak : Leopard
Warna : Sweet Pink + Red prints
"Membuatkan muka kita jadi pinky pink bila pakai, sweet girl!! Pasti ramai terpikat :)xoxo "
Status : SOLD OUT
SOLD OUT SHAHAIDA
SOLD OUT JUITA
SOLD OUT HAJAR
SOLD OUT MUSFIRAH
SOLD OUT SUZIELA




Corak : Leopard + Chain (Personal Fav!)
Warna : Silvery Light Grey
"Sangat cool jika pakai Jeans warna light grey macam ni. Homaii nampak x over tp cantik!"
Status : SOLD OUT
SOLD OUT JUITA
SOLD OUT SASYA




Corak : Harimau + Leopard
Warna : Hot Pink
"Hmm i like it! Rasa macam barbie doll sebab warna dia hot sangat :)"
Status : SOLD OUT
SOLD OUT JUITA
SOLD OUT SYAKILLA




Corak : Zebra (Personal Fav!)
Warna : Grey
"Warna selamat yg elegan. Tak mencapab tapi membuatkan diri ini sungguh cute cun dan anggun"
Status : SOLD OUT
SOLD OUT ROSSIE
SOLD OUT MUSFIRAH
SOLD OUT SUZIELA




Corak : Zebra
Warna : Turquoise Gelap
"Pakai dengan Jeans seriously cantik. Nampak elegant! "
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FATEEN
SOLD OUT ASZUTIKA
SOLD OUT AINIE
SOLD OUT DAYAH
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT LAILA
SOLD OUT MADI
SOLD OUT IZZATI
SOLD OUT SUZIELA





TUDUNG BAWAL DESIGNER
(LOUIS VUITTON ™, GUCCI ™, FENDI ™) 

Tudung Bawal Designer sangat-sangat cantik sebab matching semua baju. Pakai je baju hitam ke, choc ke, pink ke, hijau ke, biru ke semua akan matching! Seriously. Yang lagi best, kalau pakai tudung ni, akan menjadi centre of attraction. Sebab ia sangat mewah. Tudung ni ada tag LV™ Gucci™ dan Fendi™ kat penjuru tudung. Kelas sangat u olls :)





SEMUA DAH SOLD OUT TQ!
RM 18 ONLY
POS LAJU (+ RM 5) UNTUK 1-2 HELAI
FREE POS LAJU UNTUK 3 HELAI KE ATAS



Corak : Gucci™ + Keychains (bottom)
Warna : Chocolate  + Dark Green and Red keychains
Status : SOLD OUT
SOLD OUT KASYA
SOLD OUT WAFA



Corak : Louis Vuitton™ + Leopard
Warna : Black + White LV writings + Grey leopard
Status : SOLD OUT
SOLD OUT KASYA





Corak : Gucci™ + Keychains (bottom)
Warna : Beige (Original Gucci color)  + Dark Green and Red keychains
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT AZILA
SOLD OUT KASYA



Corak : Gucci™ + Keychains (bottom) PLAIN
Warna : Plain black + Dark Green and Red keychains
Status : SOLD OUT
SOLD OUT NURIAH




Corak : Fendi™ + Lace
Warna : Grey + Sweet pink Lace
Status : SOLD OUT
SOLD OUT NURUL
SOLD OUT ROSSIE
SOLD OUT NATASHA
SOLD OUT FIDA




Corak : Fendi™ + Lace
Warna : Dark Brown + Caramel Lace
Status : SOLD OUT
SOLD FATEEN
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT SASYA




Corak : Louis Vuitton™ + Leopard
Warna : Grey Jeans + Cream LV Prints + Cream Leopard
Status : SOLD OUT
SOLD OUT MADI
SOLD OUT NURUL




Corak : Louis Vuitton™ + Leopard
Warna : Dark Brown (Original LV color) + Brown Leopard
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FATEEN
SOLD OUT SHAHAIDA
SOLD OUT MADI
SOLD OUT FYFY




Corak : Louis Vuitton™ + Leopard
Warna : Cream + Caramel LV prints + Brown Leopard
Status : SOLD OUT
SOLD OUT NATASHA
SOLD OUT SASYA
SOLD OUT AZILA




Corak : Louis Vuitton™ + Chain + Belt
Warna : Black + Light Peach + Brown
Status : SOLD OUT
SOLD OUT NURUL
SOLD OUT FIDA




Corak : Louis Vuitton™ + Chain + Belt
Warna : Cream + Mustard + Beige
Status : SOLD OUT
SOLD OUT ROSITHA
SOLD OUT FIDA




Corak : Louis Vuitton™ + Chain + Belt
Warna : Navy Blue Jeans + Barbie Pink + Brown
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA




Corak : Chanel™
Warna : Sunkist Orange + Maroon
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT ROSITHA




Corak : Chanel™ + Elegant Rose
Warna : Dark Coco + Caramel
Status : SOLD OUT
SOLD OUT FIDA
SOLD OUT NANI
SOLD OUT ROSITHA
SOLD OUT SASYA
SOLD OUT AZILA



Corak : Chanel™ + Elegant Rose
Warna : Barbie Pink + Silvery Grey
Status : SOLD OUT
SOLD OUT NURIAH




APA YANG MENARIK?

Saya sentiasa balut parcel untuk semua macam ni... Tapi kali ni rasa macam nak guna wrapper color block with Barbie Pink ribbon. How is it? Ke nak stick kat wrapper ni je eh? Yang mana elegant?
 TANPA CAJ LEBIH
Korang akan dapat parcel feeling-feeling hadiah tau... 
+ saya akan bagi surat cinta sikit.. hehe :)
(Gerenti tak ade cincai-cincai campak masuk dalam plastik pos laju. No No No, itu bukan kerja saya.)




BERMINAT?
EMAIL je nama penuh, alamat, no telefon dan kod tudung ke sarazaqea@gmail.com
Lepas tu, saya akan hantar invoice secepat mungkin :) iaitu total amount yang perlu di bayar termasuk kos penghantaran dan pos terus ke rumah anda without any delay! InsyaAllah



10 comments:

Innanie | Ariffin said...

sara dh tgk msg fb tk

Yatie Jannah said...

BC35 and BC38 ad tk??

Sarazaqea said...

Yatie Jannah :
BC 35 ada
BC 38 sold out dah :)
Email me for booking

Abg Stalker said...

salam.sy nk beli 3helai tudung bawal.tp x tahu nk pilih.nk beli utk hadiah raya untuk sepupu2.sara bole tlg pilihkn?x kisah harga.nti email iz1_b@yahoo.com :)terima kasih.

Cik Salju said...

hi sara n all...

i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
tapi komen dalam tu wow!!!
trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
dah macam2 i buat untuk blog i..
maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

Cinta hazanis said...

yg gucci tu cantik.:)

confdeb said...

cantikkkny tudung, murah lak tu..

az said...

Hi im frm brunei,how to order ur lv bawal? Yg lv+leopard

mira mustafa said...

dear LV03 & LV02 restock x?...berminat nk beli....plss reply...

Sarazaqea said...

Babe mira mustafa
Thanks for ur interest.
Tudung ni semua habis dan tak restock dah
No more production utk tudung jenis gini
Sorry :')