Friday, February 7, 2014

TUDUNG BAWAL INSTANT 2 LAYER MIYA ZARA (TUDUNG MZ)

AVAILABILITY TUDUNG (AVAILABLE / HABIS) 
DI UPDATE PADA: 06 SEPTEMBER 2014


Pada yang rasa annoying view kat blog, boleh terus ke dan LIKE
FB Page : facebook.com/miyazara.collection
Instagram : @miya_zara
Yang di sini versi carian google ye. Takde paksaan untuk anda nak view kat mana pun. Thanks!


Assalamualaikum semua adorable ladies :')
(I don't think guys are gonna read this ihiks)

Hai! Update kalini berkisar tentang tudung. Penjualan tudung.... Alhamdulillah syukur, tudung bawal instant ni mendapat sambutan yang best! Dah lebih 3x restock tau. Cuma belum pernah buat entry lagi... Yang ni pun dah nak habis dah, restock mid of January haritu.... Syukur :) Tapi tudung collection ini sangat special, dijahit handmade secara inovatif. Jadi, confirmlah dengan penuh kasih sayang kan? Tambahan pula, ada pelbagai kelebihan tudung ni. Asalkan uols kreatif untuk menggayakannya. Okey, mari saya listkan kenapa saya jadikan dia tudung kegemaran:

KENAPA SAYA JADIKAN TUDUNG BAWAL INSTANT MZ SEBAGAI FAVOURITE?

  • Senang nak solat. Kalau saya outing (keluar), paling penting sekali ialah pemilihan tudung yang senang nak pakai lepas solat. Sebab malas nak berebut tilik cermin. Tudung bawal instant MZ ni, sambil pakai kasut pun boleh pakai terbentuk elok tak roboh. Teehehe magic kan?
  • Warna yang pelbagai. Setakat ni, kita ada more than 50+ colors. Tone warna rapat-rapat je beza. Sangat best bila nak match dengan baju, sebab ada wide selection. Heaven on earth.
  • Terlajak senang untuk dipakai. Sarung je + pinkan di bawah dagu (untuk ketatkan) dan siap!!! Jimat pin sebab guna 1 pin sahaja + selesa bergerak ye. Senang nak bela tudung. Tiada masalah memikirkan style nak selimpang tudung bawal dah!
  • Ruffles di hujung tudung yang wavy. Iye! Jahitan handmade kan, kita buat sehabis cermat + kemas ikut citarasa kita. Kelim sangat kemas, halus dan wavy. Dia macam ropol tudung Fareeda yang ori tu. Menimbulkan volume yang kepok-kepok dan tak flat.  
  • Fabric bawal/voile berkualiti tinggi. Kita guna fabric bawal asli dari Kelantan. Senang lah bentuk di muka. Dia tak lembik sangat. Trust us! Kita sangat kenal jenis kain. Bila kita kata, kain bawal berkualiti, kita maksudkannya. (sebab kita dulu ada butik kat Terengganu dan kenal beza kain cotton, satin, silk, georgette, lycra, chiffon lining, chiffon silk, spandex dll.) Kita tak suka tipu pelanggan mengatakan ini tudung bawal tetiba dapat kain chiffon. No no no. Tudung MZ ialah bawal asli dari Kelantan ye. 
  • Pelbagai gaya. Boleh pakai tanpa brooch, dengan brooch, dengan ring, pin di bahu, boleh modified letak kristal, boleh pakai ke sekolah, ke dinner, ke kerja, untuk bersukan, untuk leisure, juga boleh pakai ke sekolah (untuk tudung sekolah, tudung puteri islam, tudung pengakap etc.) Sebab apa? Sebab dia sangat senang, sarung dan siap.
  • Nampak classy. Bila pakai dengan kerongsang besar kat tengah. Seriously. Effortless dan classy. Cuba try pakai....
  • Senang basuh. Basuh saja dalam mesin basuh itu. 
  • Jimat masa. Biasanya bila saya lewat, tapi nak cantik saya akan pilih tudung ini. Teehehe
  • Untuk semua golongan umur. Sesuai dari umur 2 tahun - nenek nenek. Sungguh!


Cepat-cepat pilih sebelum kehabisan stok! 
.
.
.
BAWAL INSTANT 2 LAYER MIYAZARA
(BAWAL INSTANT MZ)
RM24 / helai
(Postage RM6 SM / RM10 SS)
Free Postage for 3 pieces and above!!!
FREE POSTAGE PROMO DAH TAMAT



AVAILABLE     |    Code: MK 01 (Black)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 02 (Dark Gray)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 03 (Light Gray)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 04 (White)
 .
AVAILABLE    |    Code: MK 05 (Prussian Blue)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 06 (Pine)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 07 (Turquoise)

.
AVAILABLE     |    Code: MK 08 (Moss)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 09 (Apple)

.
AVAILABLE      |    Code: MK 10 (Grass)
.
AVAILABLE   |    Code: MK 11 (Powder Blue)

.
AVAILABLE       |    Code: MK 12 (Sky)

.
AVAILABLE    |    Code: MK 13 (Royal Blue)

.
AVAILABLE    |    Code: MK 14 (Purple)

.
AVAILABLE     |    Code: MK 15 (Lavender)

.
AVAILABLE    |    Code: MK 16 (Lilac)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 17 (Mulberry)

.
AVAILABLE   |    Code: MK 18 (Peach)

.
AVAILABLE     |    Code: MK 19 (Coral)

.
AVAILABLE    |    Code: MK 20 (Bubblegum)
.
SOLD OUT  |    Code: MK 21 (Carnation Pink)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 22 (Deep Pink)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 23 (Barbie)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 24 (Fuchsia)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 25 (Red)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 26 (Maroon)
.
AVAILABLE   |    Code: MK 27 (Brown)
.
AVAILABLE   |    Code: MK 28 (Orange)
.
AVAILABLE      |    Code: MK 29 (Mustard)
.
AVAILABLE   |    Code: MK 30 (Yellow)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 31 (Yellow Green)
.
AVAILABLE      |    Code: MK 32 (Emerald)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 33 (Pistachio)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 34 (Icicle)
.
AVAILABLE    |    Code: MK 35 (Midnight)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 36 (Blueblack)
.
AVAILABLE     |    Code: MK 37 (Yam)
.
AVAILABLE   |    Code: MK 38 (Orchid)
.
AVAILABLE      |    Code: MK 39 (Ruby)
.
SOLD OUT    |    Code: MK 40 (Sunkist)
 .
 TRUSTIMONIAL 
(Contoh Penggayaan)

She's wearing MK17 (Mulberry) without the brooch
She's wearing MK18 (Peach) without the brooch
She's wearing MK30 (Yellow) with the brooch

.
.

BERMINAT?
SILA EMAIL KOD TUDUNG YANG DIMINATI, NAMA, ALAMAT, NO TELEFON ANDA LAJU-LAJU KE order.miyazara@gmail.com
013 339 6681 (Whatsapp)
 (InsyaAllah akan balas laju-laju jugak sama laju dengan kamu)
Saya akan reply invoice/sebut harga dan advise payment untuk pembayaran secepat mungkin. Kalau setuju boleh teruskan pembelian/kalau tak setuju takpe saya tak paksa beli pun.. 



11 comments:

Anonymous said...

Bila sis nk restock ye?huhu

Sarazaqea said...

Insha Allah kita akan restock besar-besaran untuk koleksi Aidilfitri ya dear Sekarang tak restock lagi.

Anonymous said...

hi,nk tanya.tudung ni xyah iron ke? kain apa ya? cotton bawal ke chiffon? :)

Sarazaqea said...

Assalamuaikum anon :) Hii

Tudung ni memang betul-betul kain bawal... Bawal dari kelantan..

Bukan chiffon
Bukan cotton bawal

Yup kena iron, sebab dia betul-betul bawal :)

Anonymous said...

area klang xde pemborong ke

Anonymous said...

Kat klang ade pemborong tudung ni x

Sarazaqea said...

Anon :
Takde dear. Tudung ni kita jahit sendiri. Hanya kami yg mengeluarkan Tudung MK. Dan bukannya diambil dari kilang ya :) TQ for ur interest

Bawalz said...

I like your creations and really look forward to have more beautiful design.

Anonymous said...

ada tak saiz L sbb sy tinggi dan nk cover dada & brapa harga tudung mk ni.

Anonymous said...

Dh wassap tp x bls pn

Darlena said...

askum kak... sy nak beli bawal layer miya zara ni...ada stock lagi tk?? mcm mana nak contact akak?? ada instagram tak???