Monday, September 9, 2013

RARE SERIES: TUDUNG BAWAL FENDI, LOUIS VUITTON, GUCCI, CHANEL, DIOR, BURBERRY (TERBARU + AVAILABLE)

AVAILABILITY TUDUNG (AVAILABLE / HABIS) 
DI UPDATE PADA: 03 MAC 2014

Pada yang rasa annoying view kat blog, boleh terus ke
FB Page : facebook.com/sarazaqea.secret
Instagram : @sarazaqeasecret
Yang di sini versi carian google ye. Takde paksaan untuk anda nak view kat mana pun. Thanks!

Assalamualaikum semua lovely ladies :')

Hello! Saya janji nak update assorted designs untuk bawal designer kan? Sorry sebab delay sikit maklumlah sekarang musim hujan, saya photoshoot outdoor bukan dalam studio dan ada 2 tangan je nak buat segala. Ampun :) Saya juga bukanlah fully-commited berniaga, saya hanyalah pelajar universiti yang busy. Okey.. Here it is tattararaaaaaa...... Disebabkan ramai sangat tertunggu-tunggu update kalini, saya bercadang untuk update di blog (instead of FB page/Instagram) supaya mesej yang nak disampaikan tu sampai dengan jelas dan jayanya. Insha Allah :) Kenapa dinamakan "RARE SERIES" untuk batch kali ini?

RARE
= Somethings yang not occuring very often
= I might say, 99.5% guaranteed susah nak cari kat tempat lain buat masa ni
= Supplier pun dah tak produce design ni lagi asyik Gucci je reproduce
= Peluang sekali seumur hidup la dak dapat design ni?
= Setiap design ada tersangat-sangat-sangat limited stock. Sehelai je setiap design.
= Siapa cepat dia yang dapat!
= Possibility "eh, tudung sama lah ngan dia" atau kembar tudung adalah sangat tipis. (exclusive)
= Strictly not restockable
= Strictly fixed price
= Strictly not open for wholesale

Harga untuk "RARE SERIES" tak sama dengan previous batch. Sepadan dengan their exclusivity + modal mahal sikit, harga dia up sikit tapi masih berbaloi. Namun, tudung design batch lama masih lagi harga yang sama. Semua harga not include postage. Postage cuma tambah RM6 SM / RM9 SS. Macam biasa, semua pembelian akan dibalut dengan gift-wrapper yang comel + ada ribbon + ada surat cinta sikit ;p Insya Allah saya customer-friendly dan penghantaran akan dibuat setiap hari Isnin, Rabu, Jumaat sahaja. (Lebih strict sikit berhati-hati sebab ada cubaan yang cuba pijak kepala saya ye previously!).
.
.
.
RARE SERIES
RM25 / helai
(Postage RM6 SM / RM9 SS)
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: FD 03 (Fendi Cappuccino)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: FD 04 (Fendi Mustard)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: DO 01 (Dior Nude)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: LV 10 (LV Checkers Barbie Pink)
.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: LV 11 (LV Checkers Burnt Orange)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: LV 12 (LV Checkers Millenium)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: CH 03 (Chanel Elegant Rose Carrot)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: CH 04 (Chanel Tangerine)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: CH 05 (Chanel White)
.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: CH 06 (Chanel Bubblegum)

.
AVAILABLE    |     1 PIECE ONLY    |    Code: GC 12 (Gucci Gee Mandarin)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: GC 13 (Gucci Gee Grass)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: BB 06 (Burberry Chain True Orange)

.
SOLD OUT    |     1 PIECE ONLY    |    Code: BB 07 (Burberry Chain Sweetened Creamer)

.
.
.
BAWAL DESIGNER
RM18 / helai
(Postage RM6 SM / RM9 SS)
SOLD OUT    |     Code: PD 01 (Prada White)
 .
SOLD OUT    |     Code: PD 02 (Prada Dark Choc)

.
AVAILABLE    |     Code: PD 03 (Prada Caramel)
 .
SOLD OUT    |     Code: PD 04 (Prada Black)
 .
SOLD OUT    |     Code: PD 05 (Prada Silver)
 .
SOLD OUT    |     Code: GC 04 (Gucci Blackish Gray)
 .
SOLD OUT    |     Code: GC 10 (Gucci Bluejeans)
 .
SOLD OUT    |     Code: LV 03 (Louis Vuitton Beige)
 .
SOLD OUT    |     Code: LV 05 (Louis Vuitton Pink)
 .
SOLD OUT   |     Code: LV 06 (Louis Vuitton Chain Bluejeans Fuchsia)
 .
.
.

BERMINAT?
SILA EMAIL KOD TUDUNG YANG DIMINATI, NAMA, ALAMAT, NO TELEFON ANDA LAJU-LAJU KE sarazaqea.secret@gmail.com
 (InsyaAllah akan balas laju-laju jugak sama laju dengan kamu)
Saya akan reply invoice/sebut harga dan advise payment untuk pembayaran secepat mungkin. Kalau setuju boleh teruskan pembelian/kalau tak setuju takpe saya tak paksa beli pun.. 


Teaser Pembungkusan dan Penghantaran
 TANPA CAJ LEBIH
Korang akan dapat parcel feeling-feeling hadiah tau...
+ saya akan bagi surat cinta sikit.. hehe :)
(Gerenti tak ade cincai-cincai campak masuk dalam plastik pos laju. No No No, itu bukan kerja saya)



BYEBYEBYE SEMUA. THANKS FOR READING THIS ENTRY

8 comments:

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 1356
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Sarazaqea said...

Thanks dear sebab follow sini k :) Have a good day tenku butang !!!

Anonymous said...

Ptut update kt insta senang nk tahu yg lates2...

noly anna said...

salam:)nnt free singgah ke blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

Sarazaqea said...

Anon:
Boleh terus ke insta ye kalau nak tahu latest update... Tak tau tanye dulu :) @sarazaqeasecret Thanks!

Noly:
Salam.. Insha Allah Noly :) Thanks for coming!

suplemen tambahan said...

Memang rare sungguh nie.

Sarazaqea said...

Hai suplemen tambahan... Thanks for dropping by komen-komen sini :)

Umifely said...

hai, cantik2 tudung nya...
jom ke blog saya juga tgk koleksi handbag umifely.blogsport.com. tq.. salam kenal.