Thursday, March 15, 2012

Lagu baru belajar main di piano :P

Hehehe.  Masa hari Isnin haritu baru first time dengar lagu 'You're The Reason (Acoustic) daripada Victoria Justice'. Emm, selama ni kenal Victoria Justice ni gitu-gitu je. Dia berlakon cerita Victorious.  But yeaah... Hari Isnin lepas, macam dah jatuh cinta dengan lagu ni sebab dia piano song.. yayyy saya memang suka sangat piano song.




Lepas tu saya pun pergi main kat piano. Yayyy suka suka suka. Haha. Tapi adatlah kan, name pun cover so, dia abit different lah. Same lah jugak macam memasak, kalau macaroon tu, dalam google image comel je, kalau Homemade macaroon, wajiblah rupe dia gaye-gaye cekodok. LOL. Saje je buat perbandingan... Same lah jugak dengan cover lagu... sekian :)


video

9 comments:

cik mun said...

sedap~~

Srikandi Utara said...

menarik la:)

Sarazaqea said...

Cik Mun >
Hehe,is that sooo? kite suke lagu ni sampai dah penat dgr, hehehe


Srikandi >
Yessss it does, kite sukee sgt :)

- F i D - said...

nice..u got talent..how i wish i can play piano :)

Operasi Hitam said...

wah.. serius mmg best.. :D

Sarazaqea said...

FiD >
Talent tang mane tuuuu. Hahaha. Disaster sangat mainnye. Thankyou for the compliment tau. Kembang idung :))


Operasihitam >
Wahhh kan? kite suke lagu ni. Tetibe minat victoria justice padahal baru kenal beberapa bulan yg lalu :P

Anonymous said...

saya banyak kali dengar pun best..yg cover awak main piano tu..suka la..berbakat..alhamdulillah..

Anonymous said...

saya suka awak main piano..berbakat..alhamdulillah..mana awak bljr ye?sy pun berminat tp xde ksmpatan nk bljr lg..hehe..sy syakira,..tq.. :)

shary kiwiceri said...

best..ley x wat saiz vid ni besar lagi..xpuas laa tgok kecik2..hehhe..