Monday, May 2, 2011

Neutrogena Commercial's BLOOPERS



  • Suka sangat suara Vanessa Hudgens. Suara dia sangat comel. Cutest Voice on earth, i tell you! Cuba tengok 0:10 sampai 0:16
  • Suka sangat dia punya ketawa. Sangat sopan and comel lah. Cuba tengok 0:13
  • Yes, I am a big fan of her. Because of her appearance and her voice :)
  • And her hair. I love her blackest black hairstyle. 

    • Emm, cuba tengok yang ni : "Washing your face is totally boring right???... shoot" by Hayden Panettiere 0:18 to 0:21
    • Dan yang ni : "my skin was smoother, it was smoother, it was more....did I say smoother twice? Have I gone crazy....?" Hahahaha. comel jer. 0:40 to 0:44
    • Dan yang ni juga : 0:58 mulut ikan Vanessa :) HAHAHA


    Semua kelakar dan semua cantik. 
    Seronoknye jadi Baby V :D

    4 comments:

    zarith said...

    semua gorgeous and hot! comel plakk. :p

    Sarazaqea said...

    ye betul tu along comey. You are one of those beautiful ladiessssss :D

    Piah Becok said...

    tapi tak suke die dalam high school musical. boleh?



    terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

    Sarazaqea said...

    boleh :) itu hak masing-masing :D