Monday, June 3, 2013

(SOLD OUT) Tudung Bawal Dwi-Face Designer (Louis Vuitton LV, Gucci, Leopard, Tiger, Flower, Chain Prints)

AVAILABILITY TUDUNG (AVAILABLE / HABIS) 
DI UPDATE PADA: 9 JULY 2013
ALL SOLD OUT. THANKS LOVELIES

Assalamualaikum semua :')

Sarazaqea Secret™ memperkenalkan Bawal Dwi-Face Designer yang mempunyai 2 designs pada 1 tudung namun ia hanya selapis (bukan 2 tudung bertangkup dua! Ia memang sehelai tudung saja). Contoh: Harini pakai LV saja, esok pakai Tiger print pulak!!! Boleh tukar ganti.... Best feature nya, ia lebih lebar dari tudung bawal biasa (beza 10 cm lebar) jadi ia dapat menutup aurat dgn lebih sempurna, Inshaa Allah. Lepastu, corak dia kontra dalam satu tudung dan sgt sesuai untuk dibawa travel sebab jimatkan luggage space. Tak perlu dah bawak tudung banyak2x lagipun corak dia universal matching dengan semua baju... Dan kain kali ini upgraded material ialah cotton yang lebih keras (tak iron pon terbentuk rapi serious!). Corak yang kami pilih adalah yang kami personally suka. Kami kan suka LV dan Gucci dan animal prints! hehe. Happy browsing! Harga masih tak mencecah puluh-puluh pun. RM19 sahaja. Kalau beli 3 helai produk kami (boleh campur produk) ke atas, boleh FREE Postage macam biasa. Kalau beli sehelai-dua helai postage ialah sama sahaja RM6 (semenanjung) dan RM9 (sabahsarawak). Saya akan entertain dengan terbaik! Dan setiap pembelian akan dibalut dengan wrapper dan dapat surat cintalah! 


Ukuran tudung: Tudung bawal yg kita pakai hari2x tu ialah 98cm x 98cm. Tudung Bawal Dwi-Face lebih 10cm lebar. Bestnya!




DESIGN 1: LOUIS VUITTON™ + TIGER PRINTS
(LAST UPDATE: 9/7/2013)
ALL SOLD OUT (NOT RESTOCKABLE)
THANK YOU LOVELIES
 
SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT











DESIGN 2: CHAIN + FLOWER PRINTS
(LAST UPDATE: 11/06/2013)
ALL SOLD OUT (NOT RESTOCKABLE)
THANK YOU LOVELIES 

SOLD OUT








SOLD OUT
SOLD OUT
SOLD OUT

SOLD OUT





DESIGN 3: GUCCI™ + LEOPARD PRINTS
(LAST UPDATE: 11/06/2013)
ALL SOLD OUT (NOT RESTOCKABLE)
THANK YOU LOVELIES  

SOLD OUT













SOLD OUT
SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT






BERMINAT?
SILA EMAIL KOD TUDUNG, NAMA, ALAMAT, NO TELEFON ANDA LAJU-LAJU KE sarazaqea.secret@gmail.com (InsyaAllah akan balas laju-laju jugak sama laju dengan kamu)
Teaser Pembungkusan dan Penghantaran
 TANPA CAJ LEBIH
Korang akan dapat parcel feeling-feeling hadiah tau...
+ saya akan bagi surat cinta sikit.. hehe :)
Saya akan pos sebaik sahaja payment dibuat, xkiralah hari apa pon supaya anda dapat cepat tudung.
(Gerenti tak ade cincai-cincai campak masuk dalam plastik pos laju. No No No, itu bukan kerja saya.)

BYEBYEBYE SEMUA. THANKS FOR READING THIS ENTRY